Zobacz temat
Eaglets Chopper Team :: INNE CHOPPERY 50cc :: Aprilia
Serwisówki, schematy do Classica
|
|
misiek735 |
Dodany dnia 26-08-2010 21:38
|
Początkujący biker![]() Postów: 43 Data rejestracji: 18.03.10 |
(Bardzo proszę o nie usuwanie tego tematu - nie będę wstawiał do działu download tych plików, gdyż nie zostaną one przez nikogo zauważone, poza tym znajdują się tam najczęściej pliki do Kingów. Jak wiadomo użytkownicy Aprilii są na tym forum mniejszością. Jedynie o co Bym poprosił to tylko o przyklejenie tego tematu ![]() Witam Zamieszczam tutaj link z plikiem w formacie .pdf, w którym są przedstawione wszystkie części Do Classic'ów z lat 93-99. Wszystkie zdjęcia zostały przeze mnie powiększone, bez znacznej utraty jakości. Zdjęcia są w pozycji poziomej. Niestety strony nie są ponumerowane, gdyż w programie nie potrafiłem tego zrobić (numerowanie poziome stron) Nic tylko drukować, włożyć w segregator, i do garażu ![]() Plik nie jest zabezpieczony przed edycją - jeśli jakaś "ciota" będzie chciała sobie go przywłaszczyć, to i tak to zrobi. Jeśli link wygaśnie, proszę o informację w tym temacie, wrzucę go po raz kolejny. http://hotfile.com/dl/64904084/0c54a28/Aprilia_Classic_-_czci.pdf.html Niedługo planuje wrzucić w tym temacie całą serwisówkę od silnika Minarelli am, jednak w pełni przetłumaczoną na Język Polski ![]() PS. Bardzo by mi było przyjemnie usłyszeć "dziękuję" ![]() pozdrawiam Edytowane przez misiek735 dnia 26-08-2010 21:55 22 000 km za mną ![]() |
|
|
hansrpg |
Dodany dnia 26-08-2010 21:50
|
![]() Moderator ![]() Postów: 739 Data rejestracji: 20.05.10 |
Dobrą robotę robisz, gratulacje za chęci i zapał lingwistyczny.
"Pisząc w internecie używajmy polskich liter, bo jest różnica między zrobieniem komuś łaski, a zrobieniem komuś laski" prof. J. Bralczyk |
|
Przeskocz do forum: |