Zobacz temat
Eaglets Chopper Team :: EAGLETS CHOPPER TEAM :: Pytania i propozycje
Autorefresh na reklamach w IE 7 zabija forum..
|
|
serafin |
Dodany dnia 30-07-2012 19:38
|
Początkujący biker![]() Postów: 39 Data rejestracji: 08.07.12 |
generalnie przeglądarka stoi, nie wiem jak na innych bo na firefoxie zapobiegawczo wrzuciłem adblocka |
|
|
hansrpg |
Dodany dnia 30-07-2012 21:08
|
![]() Moderator ![]() Postów: 739 Data rejestracji: 20.05.10 |
Wybacz ton wypowiedzi (nie zamierzam się śmiać) ale kto dziś używa IE? Badania wykazują IE ma tyle luk że średnio rozgarnięty początkujący haker włamie się w kilka minut. Chcąc coś wnieść do tematu wiem że była opcja wyłączenia autoodświeżania, musisz poszukać w ustawieniach lub zapytać wujka google. Edytowane przez hansrpg dnia 30-07-2012 21:08 "Pisząc w internecie używajmy polskich liter, bo jest różnica między zrobieniem komuś łaski, a zrobieniem komuś laski" prof. J. Bralczyk |
|
|
kamil_gs |
Dodany dnia 31-07-2012 00:39
|
![]() Ghost Rider ![]() Postów: 1420 Data rejestracji: 09.12.10 |
o boże IE, przecierz to się nigdy do niczego nie nadawało a ty forum z niego przeglądasz ![]() I w ogóle nie wiem po co ten temat ![]() |
|
|
serafin |
Dodany dnia 31-07-2012 08:09
|
Początkujący biker![]() Postów: 39 Data rejestracji: 08.07.12 |
kamil_gs napisał/a: I w ogóle nie wiem po co ten temat ![]() Widzę, że sprawa jest znana - więc faktycznie temat nie jest potrzebny. Natomiast wrzuciłem go po to, żeby podnieść techniną jakość strony. Abstra*CENZURA*ąc (boski jest ten filtr niedopuszczonych wyrazów) od popularności IE zdarzą się, że czasami nie ma wyboru. Parafrazując można powiedzieć, że na pytania w ramach forum Pomoc Techniczna - nikt nie odpowiada - przesiądź się na Hondę - bo statystycznie chińczyk ma tyle "dziur", że kto tego używa ![]() Skoro technicznie od strony developerskiej nie można obejść tematu może w takim razie ikona z przekreślonym niebiskim (e) załatwi temat - informując wszystkich niedouczonych ![]() Edytowane przez serafin dnia 31-07-2012 08:11 |
|
|
klemens244 |
Dodany dnia 31-07-2012 22:54
|
Władca szos![]() Postów: 910 Data rejestracji: 08.11.11 |
Sash, też masz rację. Ale hansrpg i kamil_gs to /wierz mi naprawdę/ są ostoją logiki, życzliwości i niezłej wiedzy RÓWNIEŻ w tematach technicznych KLUBU. Ahoj na pokładzie. |
|
Przeskocz do forum: |