Zobacz temat
Eaglets Chopper Team :: EAGLETS CHOPPER TEAM :: Zloty
Zlot Rzeszów
|
|
Sanocki Ghost Rider |
Dodany dnia 11-03-2013 05:51
|
Biker ![]() Postów: 131 Data rejestracji: 13.07.12 |
Witam . Jest ktoś chetny na rozpoczęcie sezonu w Rzeszowie ? Impreza odbywa się 24 ( niedziela ) marca o godzinie 12 na Rzeszowskim parkingu . ( Jaka ulica jeszcze sie dowiem ![]() Jedziemy najprawdopodobniej w 5 osób . Jeśli pomogłem , kliknij POMÓGŁ , mała rzecz a cieszy ! ![]() |
|
|
Ryland |
Dodany dnia 11-03-2013 15:21
|
![]() Administrator ![]() Postów: 210 Data rejestracji: 16.03.10 |
Chodzi Ci chyba o imprezę motocyklistów na podpromiu? Jak to zwykle bywa w rzeszowie nic ciekawego tam nie będzie, tak samo jak w poprzednich latach. Jedno trzeba przyznać woj. podkarpackiemu - jest daleko na wschodzi dzięki czemu jest wielkim "zadupiem". Prawie nigdy nic się tu nie dzieje...
![]() |
|
|
hansrpg |
Dodany dnia 11-03-2013 15:48
|
![]() Moderator ![]() Postów: 739 Data rejestracji: 20.05.10 |
To co mam mówić ja z Lubelskiego . . . W majowy weekend szykuje się dwudniowa impreza w okolicy Lubaczowa (ze 100km od miasta z pomnikiem wielkiej) szczegółowe info jeszcze wrzucę jak będą plakat i program opracowane. To samo 28 kwietnia w Radecznicy (jadąc na Zamość przez Janów Lubelski w Gorajcu w lewo). Więc skoro tam gdzie czasem niedźwiedzie syberyjskie zaglądają coś się dzieje to nie może być tak źle w innych południowych rejonach. Mogę jeszcze odesłać do forum (wiem że jest, ale nie znam dokładnego adresu) Moto-twierdzy Przemyśl (czy jakoś mocno podobnie) skąd znam parę osób, tam na pewno jest więcej info odnośnie lokalnych imprez. "Pisząc w internecie używajmy polskich liter, bo jest różnica między zrobieniem komuś łaski, a zrobieniem komuś laski" prof. J. Bralczyk |
|
Przeskocz do forum: |