Zobacz temat
Eaglets Chopper Team :: KING :: King - Pomoc Techniczna
Wymiana uszczelniaczy (simmeringow) pomoc?
|
|
szymon1996 |
Dodany dnia 26-04-2013 16:03
|
SuperVIP![]() Postów: 4 Data rejestracji: 14.04.13 |
Witam Was wszystkich jak i kazdego z osobna! ![]() Jestem nowym uzytkownikiem lecz choperka mam juz od kilku lat i sluzy mi dalej. Zwracam sie do Was z problemem takim jak wymiana simmeringow, jezeli ktos juz to robil w swoim losiu to prosze o podanie swojej taktyki najlepiej taka ktora nic nie uszkodzi i jest w 100% dobra! Jeszcze tego nie robilem a mam juz troche wyrobione i cieknie olejem. Prosze nie pisac takiego czegos jak jedz sobie do mechanika bo takie cos nie jest mi potrzebne a cwaniakowac w necie to kazdy moze nawet 6 latek. Jakby cos to juz wszystko robie przy nim sam. Dzieki i pozdrawiam, czekam na ODP. ![]() |
|
|
kamil_gs |
Dodany dnia 26-04-2013 17:36
|
![]() Ghost Rider ![]() Postów: 1420 Data rejestracji: 09.12.10 |
ale które uszczelniacze ? silnika czy lag ? jeśli lag to yu masz poradnik ![]() |
|
|
szymon1996 |
Dodany dnia 26-04-2013 18:46
|
SuperVIP![]() Postów: 4 Data rejestracji: 14.04.13 |
Dzieki ale juz sobie poradzilem ![]() Teraz mam jeszcze jeden problem a mianowicie zakupilem nowa lewa pokrywe(magneta) jak w starej i nowej pokrywie byla dziurka (patrz zdjecia) i problem polega na tym ze nie wiem czy ona tam ma byc, w nowej jest na dodatek jeszcze jedna nowa(zdjecia) i jeszcze jedno leje sie jakis w lewa pokrywe (magneta) olej?? bo juz sam nie wiem.. dzieki za odpowiedzi ![]() http://www.fotosi...dddc2.html http://www.fotosi...78f1a.html klikame linki// szymo_97 Edytowane przez szymo_97 dnia 26-04-2013 21:02 |
|
|
kamil_gs |
Dodany dnia 26-04-2013 21:21
|
![]() Ghost Rider ![]() Postów: 1420 Data rejestracji: 09.12.10 |
u góry wychodzą przewody ze stojanu powinna być taka guma, założ te którą masz w oryginale, na dole zkolei nic tam nie ma bo jeśli się nie mylę to służy to do cyrkulacji powietrza bo cewki też się grzeją. W tym silniku magneto nie pływa ![]() |
|
Przeskocz do forum: |