Zobacz temat
Eaglets Chopper Team :: KING :: King - Tuning
Przeróbka kilka pytań
|
|
tomek1997 |
Dodany dnia 21-08-2013 08:31
|
Biker![]() Postów: 78 Data rejestracji: 04.04.12 |
Witam planuje przerobić kinga na dużo większego i mam kilka pytań od razu sobie zastrzegam ze budżet duży nie jest i zależy aby zrobić to po możliwie tanich kosztach. 1. Od jakiego moto przednie lagi będą wysoki (mam 186 cm wzrostu) a zarazem będzie mało przerabiania przy nich i czy półkę tez będę musiał wymieniać. 2. Czy dużo jest przerabiania prze błotniku tył od virago 125 3. Czy jest możliwość wsadzanie większego baka jak tak to od jakiego moto i ile roboty przy tym będzie. 4. Od jakiego moto będą najlepsze tylne amorki do koła 15 cali i czy trzeba mocowania przesuwać do tyłu Zgóry dzięki wszystkim za odpowiedz i pomoc |
|
|
Kompozytor |
Dodany dnia 21-08-2013 09:38
|
Doświadczony biker![]() Postów: 317 Data rejestracji: 15.01.13 |
1. Przednie lagi najlepiej od yamasaki (cross) są dużo dłuższe -przerabianie tylko mocowanie zacisku wywiercić jedną dziurę i tyle. -półki nie trzeba przerabiać tylko musisz zostawić śrubki lagów od oryginalnych(te na górnej półce) i tyle -i ogólnie lagi od 125 tylko więcej pracy wtedy jest 2.Nie jestem pewien w 100% bo nie mam tego błotnika a mam inny też taki duży -musisz zdemontować tył stary błotnik siedzenia i przyłożyć go na pewno wywiercić mocowania w innych miejscach. Na pewno dasz radę 3.Oczywiście jest możliwość od jakiego moto głównie 125 choppery polecam jakiś bak który pokazuje ilość paliwa montaż podobny musisz (wygiąć/odciąć zrobić nowe mocowania) do ramy sadzę że nic trudnego 4.Amorki polecam od hondy rebel 125 i jak zwykle różne 125 chińskie czy markowe. Jeśli nie chcesz wyglądać jak cross to przesuń mocowania amorów na tylnym wahaczu. Amorki i błotnik(co prawda troszkę inny) możesz jeśli chcesz zobaczyć u mnie w temacie. Jeśli czegoś nie napisałem przepraszam LwG Edytowane przez Kompozytor dnia 21-08-2013 09:38 |
|
|
kamil_gs |
Dodany dnia 21-08-2013 23:14
|
![]() Ghost Rider ![]() Postów: 1420 Data rejestracji: 09.12.10 |
zaglądnij do tematu o moim losiu, znajdziesz tam wszystko co ci potrzeba bo mam go zrobionego właśnie w takim stylu. kliknij na zdj łosia w podpisie
|
|
|
tomek1997 |
Dodany dnia 22-08-2013 09:20
|
Biker![]() Postów: 78 Data rejestracji: 04.04.12 |
Ok dzieki będzie nie mała przeróbka wczoraj dostałem felge tył od kawasaki en450 ![]() |
|
|
kamil_gs |
Dodany dnia 22-08-2013 09:38
|
![]() Ghost Rider ![]() Postów: 1420 Data rejestracji: 09.12.10 |
d yamasaki są idealne, również jest to w moim temacie, wystarczy że dokładnie go przejrzysz ;P
|
|
Przeskocz do forum: |