Zobacz temat
Eaglets Chopper Team :: EAGLETS CHOPPER TEAM :: Pytania i propozycje
Zmiany na stronie
|
|
ArtSpire |
Dodany dnia 15-09-2013 13:12
|
![]() Administrator ![]() Postów: 255 Data rejestracji: 16.03.10 |
Cześć i czołem! Witam was wszystkich po dłuuugiej nieobecności. Ostatecznie wróciłem do Polski na stałe. Doszły mnie słuchy, że na stronie źle się dzieje... Jako, iż nie brałem udziału w życiu forum przez ostatnie 2 lata prosiłbym o przedstawienie mi największych problemów. Zarówno tych technicznych jak społecznych. Spróbuję zaradzić problemom technicznym a nad rozwiązaniem tych społecznych pomyślimy razem. Mile widziane osoby chętne do ścisłej współpracy. |
|
|
szymo_97 |
Dodany dnia 15-09-2013 14:05
|
![]() Administrator ![]() Postów: 1827 Data rejestracji: 01.11.10 |
Jak dobrze, że z powrotem jesteś! Mam nadzieję, że na dłużej niż to miało miejsce ostatnim razem ![]() Problemem technicznym są w dalszym ciągu setki botów na dobę (w tej chwili Toman zablokował rejestrację) oraz to, że strona ładuje się znacznie dłużej niż kiedyś. Co do problemów społecznych to niektórzy narzekają, że jest tu dzieciniada, z roku na rok coraz gorzej itd., ale gdy założyłem temat, w którym to użytkownicy mieli wypisać w punktach co im się nie podoba to nie uzyskałem ani jednej konkretnej odpowiedzi. Odkąd pamiętam zawsze byli ci, którzy narzekali i ci, którzy chwalili stronę. GuoWe'i 150 > WSK 125 > CBR 125R > Benzer Texas > Suzuki RG 125 F > Honda CB-1 400 > Kinroad XT 72 ![]() ![]() gg. 20481530 |
|
|
kamil_gs |
Dodany dnia 15-09-2013 14:33
|
![]() Ghost Rider ![]() Postów: 1420 Data rejestracji: 09.12.10 |
Tak jak powiedział a raczej napisał szymo technicznie tylko ta nieszczęsna rejestracja była zmorą, w tygodniu potrafiło przybyć do 500 botów, które próbowaliśmy na bieżąco usuwać ale niestety nie jest to łatwe dla dwóch osób... Społecznie to ostatnio często wybuchały kłótnie, jakieś nieporozumienia etc. ktoś coś napisał a tu fala hejtów na niego i kłótnia pomiędzy tymi którzy bronią i atakują, w dodatku niektórzy po otrzymaniu ostrzeżenia naskakują na moderatora/admina. Poza tym polecam ci przeczytać temat jak moderować gdzie niejednokrotnie był temat tej osoby poruszany. To by było chyba tyle. |
|
|
Bandyta |
Dodany dnia 15-09-2013 17:22
|
![]() Doświadczony biker ![]() Postów: 206 Data rejestracji: 05.06.11 |
Według mnie forum funkcjonuje całkiem spoko (oczywiście, nie wiem jak wygląda to od strony technicznej). Jedyne moje odczucie, że coraz mniej ludzi się udziela i to już wcześniej niż od początku roku szkolnego. Fakt, że odkąd zaczął się rok szkolny to forum praktycznie nie żyje, ale to przecież normalne. Moim zdanie przydało by się lekkie odświeżenie strony no i jakiś konkurs bo już dawno nic ciekawego nie było.
|
|
|
klemens244 |
Dodany dnia 16-09-2013 03:06
|
Władca szos![]() Postów: 910 Data rejestracji: 08.11.11 |
J.W. Technicznie, chłopaki -świeża krew - mogą liczyć na KAŻDĄ informację dot. budowy, struktury nawet austenitu w wykresie Żelazo-węgiel, ukł. hamulcowych, etc...i rzecz jasna na życzliwość każdego kto z emerytów jest dostępny na stronie. Jak szkolniacy załapią wyższy level edukacji szkolnej to wrócą z powerem tu /jak co roku/. Odnów sprawę z koszulkami, banerami, arafatkami klubowymi. Jest b. dużo firm działających w temacie. Co jest z "martwymi / nieaktywnymi" Adminami. Dlaczego będąc w takiej pozycji sterują innymi w klubie Toman-> KML_TDU ? Wyjaśnij to pomiędzy nimi. Jak własne wycofanie się to rezygnacja z funkcji. Nie jest Papierzem Benedyktem, którego "Franek" szanuje. CZYSTKA pozycji i dawajcie nową krew, bo zamykanie drzwi to rzeczywiście jest NIETAKT, dla innych CHAMSTWO. Przez Klub przewija się wiele osób, też niezrzeszonych, ale chętnych do poznania maszyn i poradzenia się w wielu tematach. Zamordyzm /nieewidencjonowany/wali po kieszeni.
Polska Szkoła Niszczy Wiedzę Techniczną. LwG. [Imgur](http://i.imgur.com/ZR8EPst.jpg) |
|
|
sikorbs |
Dodany dnia 17-09-2013 20:09
|
![]() Biker ![]() Postów: 76 Data rejestracji: 15.09.13 |
Jeśli chodzi o problemy społeczne to chyba powoli się rozwiązują, bo od kilku dni problem został zdegradowany. Ale pozostał dylemat techniczny. Forum ładuje się strasznie długo i to od jakiegoś czasu. Popieram klemensa - przywrócić koszulki, wlepy, naklejki ![]() Służę pomocą w przywracaniu dawnego ducha forum. //Oj sikor, sikor trochę pojechałeś hah gadasz jakby to kamil był winny bo Ci zalazł za skórę. Jeszcze na forum będzie git, kew Edytowane przez kew dnia 17-09-2013 21:04 |
|
|
KML_TDU |
Dodany dnia 17-09-2013 22:05
|
Moderator![]() Postów: 412 Data rejestracji: 13.04.12 |
Witamy ponownie ![]() Co do problemów technicznych to zauważyłem u mnie że odnośnik w googlu nie przenosi na forum tylko albo przekierowwywuje na jakąs dziwna stronę albo pisze że są problemy z bramą http, zauważyłem ze dzieje sie tak na wszystkich kompach w mojej sieci, nie wiem czy inni tez tak mają Edytowane przez KML_TDU dnia 17-09-2013 22:06 |
|
|
sikorbs |
Dodany dnia 18-09-2013 16:00
|
![]() Biker ![]() Postów: 76 Data rejestracji: 15.09.13 |
KML_TDU napisał/a: Witamy ponownie ![]() Co do problemów technicznych to zauważyłem u mnie że odnośnik w googlu nie przenosi na forum tylko albo przekierowwywuje na jakąs dziwna stronę albo pisze że są problemy z bramą http, zauważyłem ze dzieje sie tak na wszystkich kompach w mojej sieci, nie wiem czy inni tez tak mają Dokładnie, też tak mam. Jeszcze na smartphonach przenosi nas na motopodróż - to jest strasznie wkurzające! -_- |
|
|
ArtSpire |
Dodany dnia 18-09-2013 16:28
|
![]() Administrator ![]() Postów: 255 Data rejestracji: 16.03.10 |
Ogarnę te przekierowania. |
|
Przeskocz do forum: |