-18 ℃
teraz
-16 ℃
noc
Zobacz temat
 Drukuj temat
Uszkodzenie w silniku. (nie odpala i stuka).
Stary_Emeryt
#1 Drukuj posta
Dodany dnia 10-04-2015 18:19
Początkujący biker

Data rejestracji: 03.11.12

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, a więc tak jak w temacie coś mi je**o w silniku przy prędkości +/- 20 km/h (dojeżdżałem do skrzyżowania) po czym od razu zgasł i niestety już nie odpalił :( . Filmik poglądowy tego stukania. https://www.youtu...zjKTyo-BVE Od razu piszę że to nie łańcuszek rozrządu, ani ten od rozrusznika bo na kopce/pchaniu jest tak samo. Jestem zdenerwowany bo jutro (sobota) miałem jechać na zlot do Kalisza. POMOCY!!!!!!!!!

hansrpg
#2 Drukuj posta
Dodany dnia 10-04-2015 18:32
Awatar

Władca szos

Data rejestracji: 20.05.10

Temat jest w dziale "sprzedam" więc doprecyzuj czy chcesz sprzedać silnik i szybko kupić drugi czy to pomyłka wtedy temat zostanie przeniesiony do odpowiedniego działu.
lh3.googleusercontent.com/-tgN65AbnLEM/TwsZJtANqWI/AAAAAAAAALA/qys0BQkSBDI/s468/baner_pajacyka.gif
"Pisząc w internecie używajmy polskich liter, bo jest różnica między zrobieniem komuś łaski, a zrobieniem komuś laski"
prof. J. Bralczyk

Stary_Emeryt
#3 Drukuj posta
Dodany dnia 10-04-2015 18:50
Początkujący biker

Nie nie chce sprzedać silnika =D Proszę forum o pomoc w naprawie.

Stary_Emeryt
#4 Drukuj posta
Dodany dnia 10-04-2015 22:00
Początkujący biker

Temat do zamknięcia. Silnik naprawiony (raczej). Problemem była mała śrubka trzymająca blaszkę od ssania w gaźniku, która powędrowała pod zawór ssący i go zablokowała. Dziękuję, dobranoc.

Przeskocz do forum: